Täällä on ihan täysi tohina päällä, joten juuri ei aikaa jää mihinkään muuhun kun pentujen kanssa puuhailuun. Liinun pennut muuttivat myös tänne ja Nuttu-mummi toivotteli lapsenlapsensa tervetulleiksi avaamalla maitobaarin myös heille

Joten vaikka äiti jäikin omaan kotiinsa, huolto pelaa edelleen. Liinun kaveriksi jäi yksi tytöistä, Kerttu (punainen). Näin Kerttu saa huolehdittua, että tissit tyhjenee eikä tule tulehduksia. Meidän pentuluku on siis tällä hetkellä 16.

Meillä leikitään ja painitaan niin sisällä kuin ulkonakin. Nuttu opettaa kaikki pentuja oikein hyvin. Tähän mennessä se on imettänyt vielä kolme kertaa päivässä, mutta juuri tänään maitoa on tarjoiltu vain kerta. Joten luonnollisesti se näyttää pennut vieroittavan pikkuhiljaa. Leikki pentujen kanssa on sen sijaan lisääntynyt huomattavasti ja tappelupukarit Nuttu erottelee hienosti toisistaan. Joten ihan oikea ratkaisu näyttää olevan tuo pentujen hiukan myöhempi luovutus. Tosin itsellä pitää kiirettä tämän lauman kanssa. Jokaista pentua sylitellään yksitellen päivittäin ja katsotaan hampaita yms.

Eläinlääkäri kävi tarkastamassa pennut ja kaikilla uroksilla oli kivekset laskeutuneet eikä mitään muutakaan vikaa löytynyt kenestäkään. Mikrosirut saatiin niskaan ja nyt odotellaan papereita.

Ensimmäiset pennut lähtevät loppuviikosta ja Liinun pentuset sitten luovutetaan viikon päästä. Tässä vielä vähän kuvia lapsosista, Maj-Len Påfsin ottamana

B- ja C- pennut 2.11.2010