Kaikki kolme korvakoiraa pääsivät näyttelyreissulle Seinäjoelle ruotsalaisen tuomari Anna Törnlövin arvosteltavaksi. Melkoisen tiukkaa linjaa tuomari pitikin ja jakoi melkoisen paljon H:ta joka rodussa.

 

Nessu pikkuinen pääsi pentuluokkaan ja oli ainoa kolmen pennun joukosta, joka sai KP:n ja oli näin ollen ROP-pentu. Tässä arvostelu suurin piirtein suomennettuna:

Feminiininen narttupentu hienoilla mittasuhteilla. Hyvinmuotoutunut pää. Hyvä purenta ja korvat. Erinomainen luusto. Hyvä rinta. Hyvin kulmautunut. Erittäin hyvä liikkuja ikäisekseen. Hyvä turkki ja väri. Hyvä luonne.

 

Panda junioiriluokassa EH3:

Feminiininen narttu. Elegantti pää hienoilla linjoilla. Oikea purenta. Hyvät silmät ja korvat. Hieno pään profiili. Tarvitsee täytettä rintaansa. Hyvin kulmautunut. Liikkuu hyvin. (Sitten on jotain selästä, josta en saa tolkkua) Erinomainen turkin laatu. Hyvä väri. Iloinen luonne.

 

Nuttu sai avoimessa H:n, kun tuli pöydällä siihen tulokseen, ettei hampaita katsota..

Feminiininen narttu. Hyvä pää. Oikea purenta. Hyvät korvat, silmät ja ilme. Hyvin rakentunut rinta, joka saisi hieman vielä täyttyä. Hyvin kulmautunut edestä ja takaa. Liikkuu hyvin. Hyvä turkki ja väri. Toivoisin vapautuneemman luonteen.

 

Myös Rico oli kehässä ja sai H:n. Riccolla oli tuomarin makuun liian vahva pää :-) Hienosti poika kuitenkin käyttäytyi ekassa näyttelyssään! Tässä pari kuvaa Pepen ja Anninan kamerasta, kiitos!

 

Nessun tönöttelyä

 

Ja Nuttu kehässä, Panda on missanut kameran ihan kokonaan :-)

 

Tässä Rico, jonka Pepe niiiiin hienosti esitti. Ehkä Pepestä tehdään meidän uus händleri :-)